miercuri, 19 martie 2008

Adevărul, care te face liber

În curând vom lansa un studiu asupra aşa ziselor „pasaje homofobe” din Scriptură şi semnificaţiei lor. Pentru început, studiul va fi dedicat membrilor comunităţii „lgbt, prieteni şi familie” din Moldova.

Studiul va fi facilitat de experţi din cadrul HD cu pregătire în domeniu. În cadrul studiului vor fi folosite prelegeri video de Reverend Elder Metropolitan Community Churches Diane Fisher, materiale de referinţă pregătite de Forul European al Grupurilor Creştine de Gay şi Lesbiene.

Durata cursului este de aproximativ o jumătate de an, şi va avea loc cu o frecvenţă de o dată pe lună. În acest sens vom forma grupe de studiu aparte pentru vorbitori de rusă, română sau engleză. Pentru a fi unul eficient, acesta va întruni nu mai mult de 12 persoane.

Doritorii de a participa la acest curs sunt rugaţi să se înregistreze on-line la adresa haide.hd@gmail.com. Vă încurajăm să ne contactaţi cât mai curând şi vă mulţumim din timp pentru înţelegere în caz că nu vom putea satisface toate cererile Dumneavoastră imediat.

Cu respect,
echipa HD

Un comentariu:

Anonim spunea...

Initiativa e foarte buna pentru a cunoaste adevarul, indiferent daca esti membru LGBT. Sper ca aceasta oportunitate sa ne lumineze spiritele si sa patrundem in profunzimea identitatii cu care ne-a zidit Dumnezeu!