miercuri, 16 ianuarie 2008

Sărbătorim Ziua Îndrăgostiţilor!

Vă aducem la cunoştinţă că în week-end-ul de Ziua Îndrăgostiţilor, echipa HD va organiza un eveniment special, dedicat acestei zile, pentru membrii comunităţii lgbt, prieteni şi familie.
Aşteptaţi invitaţia noastră, sau scrieţi-ne la adresa e-mail haide.hd@gmail.com, pentru a vă înscrie pe lista participanţilor. Pe curând!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Buna,cred ca e o initiativa buna din partea voastra de a organiza astfel de intalniri pentru comunitate,intalnirea consacrata Zilei Indragostitilor a fost una nu prea bine organizata,e opinia mea si e subiectiva,deci in primul rand m-am simtit descriminat intr-o oarecare masura de faptul ca prezentarea a fost in rusa ca nu cumva sa fie lezate drepturile vorbitorilr de l. rusa,ok dar de ce ar trebui lezate drepturile noastre?... Va spun sincer in cap mi s-a format un asa zis "terci",si nu m-am simtit prea bine dupa aceasta,nu vreau sa ma credeti ca sunt nationalist(a) dar asta este. Daca initial optati pentru ca toti sa fie egali,toti sa fie diferiti,atunci respectati si vorbitorii de limba ROMANA,care de fapt reprezinta majoritatea,ar fi bine sa fie luate in considerente cele spuse mai sus.Va doresc succese si prosperitate!.

Anonim spunea...

Salut la toata lumea, am si eu o intrebare de ce incercati sa face-ti ceea ce nu puteti? spiritualitatea doar nu este o jucarie si poate ar trebui altfel sa o abordati cu cineva de aici din tara, nu?

Anonim spunea...

Cand vor fi activitati noi?

Anonim spunea...

Felicit toata lumea cu venirea primaverii!!!

Ariel spunea...

pentru vladutzu01:

iti multumim de urari!
sunt binevenite si la moment :)

despre urmatoarea activitate:
va avea loc in martie, mai multe detalii va anuntam in curand,
suntem si noi nerabdatori sa va revedem :)

toate bune!

Anonim spunea...

O curiozitate despre Elvis Presley :)
http://www.maglavais.ro/articole/curiozitati/Elvis_Gay_.html